Σπουδαία πρόκριση της Ευαγγελίας Αναστασιάδου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας νέων (κάτω των 23 ετών)

01210

Άλλη μια λαμπρή σελίδα στην καριέρα της και στην ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς έγραψε η αθλήτριά του Ευαγγελία Αναστασιάδου. Η νεαρή αθλήτρια (μόλις 17 ετών) του Ν.Ο.Κ. και της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας,  κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στα προκριματικά του αγωνίσματος σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών και να περάσει απ’ ευθείας στον αυριανό ημιτελικό, που θα διεξαχθεί στις 9 π.μ. στο κωπηλατοδρόμιο των Ιωαννίνων, όπου διεξάγεται σήμερα 7/9 και αύριο 8/9 το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας νέων (αθλητών κι αθλητριών κάτω των 23 ετών).

Η Ευαγγελία αγωνίστηκε κόντρα σε αθλήτριες από χώρες μεγαθήρια της παγκόσμιας κωπηλασίας, όπως Αγγλία, Γερμανία, Νορβηγία και Τσεχία, καταφέρνοντας να προκριθεί κωπηλατώντας καταπληκτικά τα τελευταία 500 μέτρα (η ποιο γρήγορη από όλες τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν). Όντας μέσα στην τριάδα διεκδικεί πλέον την πρόκριση στον αυριανό μεγάλο τελικό, μέσα από τη συμμετοχή της στους πρωινούς ημιτελικούς, που θα διεξαχθούν στις 9 π.μ. και θα μεταδοθούν νωρίς το πρωί ζωντανά μέσα από το κανάλι της Fisa στο Youtube, αλλά και από το διαδικτυακό κανάλι της ΕΡΤ (ΕΡΤ PLAY 3).

Οι ευχές όλων μας είναι με την Ευαγγελία, που έχει ήδη καταφέρει κι αποδείξει το πόσο σπουδαία αθλήτρια είναι και τι προοπτικές έχει για το μέλλον.

Η κούρσα της Ευαγγελίας στα προκριματικά είναι διαθέσιμη στο Youtube μέσω του παρακάτω συνδέσμου (ξεκινάει στο 24:14):

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s