Νέες διεθνείς διακρίσεις για τις αθλήτριες του ΝΟΚ Ευαγγελία Αναστασιάδου και Δήμητρα Παπαϊωάννου στη διεθνή Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο!!

Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συλλογή από μετάλλια επιστρέφει η Ελληνική Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας από την 38η  Διεθνή Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο στην Ιταλία.

Το πρώτο δυνατό τεστ σε  διεθνή ύδατα για τα γαλανόλευκα κουπιά χάρισε χαρά και περηφάνια για όλους, και ειδικά στην αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς που συμμετείχε στην Εθνική αποστολή με δύο αθλήτριες.

Πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο για την Ευαγγελία Αναστασιάδου και την Χριστίνα Μπούρμπου στη δίκωπο άνευ γυναικών!!

Δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο για την Δήμητρα Παπαιωάννου και την Νεφέλη Ντάρα στη δίκωπο άνευ νεανίδων!!

Η Εθνική μας ομάδα αναδείχθηκε δεύτερη πολυνίκης ανάμεσα σε 24 χώρες στη διεθνή ρεγκατα του Πιεντιλούκο αναδείχθηκε κατακτώντας συνολικά 14 μετάλλια εκ των οποίων 8 χρυσά, 4 ασημένια και 2 χάλκινα.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές, τους προπονητές και όλα τα μέλη της Ελληνικής αποστολής που με την εξαιρετική τους παρουσία μας χάρισαν για άλλη μια φορά χαρά και περηφάνια!!

Χαρά, συγκίνηση και περηφάνεια για τη βράβευση του Τάσου Λαπίκωφ ως καλύτερου Προπονητή Κωπηλασίας για το 2023!!

⬆️🎤Σε μια όμορφη και συγκινητική τελετή βραβεύτηκε ως καλύτερος Προπονητής Κωπηλασίας για το 2023 ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς κ. Αναστάσιος Λαπίκωφ, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων και Εκπαιδευτών (Π.Ο.Π.Α www.popa.gr ). Η 2η Ετήσια Βράβευση των Καλυτέρων Προπονητών και Προπονητριών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 στην Αθήνα, με την παρουσία του υπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.✌️✌️Ο δικός μας Τάσος Λαπίκωφ παρέλαβε το βραβείο του ως καλύτερος προπονητής κωπηλασίας για το 2023 για τις σημαντικές διακρίσεις που πέτυχε με την αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και για τη διαχρονική προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό.

🏆🥇Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ν.Ο. Καστοριάς με πρωτοστάτη τον προπονητή Τάσο Λαπίκοφ κατετάγη στη 2η θέση στο 89ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας το 2023, όπου κατέκτησε συνολικά 13 μετάλλια, όσα και ο πρώτος Ν.Ο. Ιωαννίνων, ο οποίος όμως κατέκτησε περισσότερα χρυσά, οπότε και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς 🙏🏼🙏🏼ευχαριστούμε και 👏🏼👏🏼συγχαίρουμε θερμά τον κ. Τάσο Λαπίκωφ τόσο για τη βράβευσή του, και για το έργο του συνολικά, το οποίο συνιστά μια πολυδιάστατη προσφορά στον αθλητισμό.

🎯🎯Πάντα ταπεινός και εργατικός ο Τάσος Λαπίκωφ -πέραν της πληθώρας των διακρίσεων των αθλητριών και αθλητών του- συμβάλει έμπρακτα στη δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος για την κωπηλασία, γαλουχώντας τους νέους και τις νέες μας στον αθλητισμό και στις πανανθρώπινες αξίες του, δίνοντας χαρά και περηφάνια σε όλους τους Καστοριανούς.

#ΤΑΣΟΣΛΑΠΙΚΟΦ

#ΝΟΚ

Πρόσκληση Μελών Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς σε Γενική Συνέλευση την 28.02.2024

Καστοριά, 16/02/2024, Α.Π.: 11

Προς: Μέλη Γ.Σ. Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Κοιν.: 1. Πίνακας Ανακοινώσεων ΝΟΚ, 2. Τοπικά ΜΜΕ

    Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 28.02.2024 στις 18:00, στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, στην οδό Σουγγαρίδη 1 (στην Βόρεια Παραλία), στην Καστοριά. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας κατά την ως άνω αρχική ημερομηνία, η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα (28.02.2024, ημέρα Τετάρτη) και ώρα 19:00, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα. Θα βρίσκεται δε σε απαρτία ανεξαρτήτως του αριθμού των παρισταμένων μελών.

    Θέματα ημερήσιας διάταξης:

    1. Απολογισμός οικονομικού έτους 2023.
    2. Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024.
    3. Όποιο άλλο θέμα προταθεί και εγκριθεί από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης.

    Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

    Εξόφληση συνδρομής μπορεί να γίνει και με κατάθεση του ποσού των 20€, για κάθε ανεξόφλητο έτος, στον τραπεζικό λογαριασμό με IBAN GR4201103720000037229602067 της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, με δικαιούχο «Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς». Ως αιτιολογία κατάθεσης αναγράφεται «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΤΟΥΣ {ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ}».

    Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή και τη συνεργασία.

    Για κάθε διευκρίνιση, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

    Με εκτίμηση,

    το Διοικητικό Συμβούλιο

    Σε κλίμα συγκίνησης και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς!

    🚣‍♀️🚣Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στο Nautical Hall, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024.

    🙌🙌Σε κλίμα αισιοδοξίας, χαράς και συγκίνησης ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μητρούδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, τα μέλη, οι αθλητές και οι φίλοι του ΝΟΚ, παρουσία τοπικών αρχών της Καστοριάς, εκπροσώπου της Εγνατίας Οδού Α.Ε., προέδρων συλλόγων και φορέων, αθλητών, γονέων και μελών του Ομίλου ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες στο αγώνισμα της κωπηλασίας.

    🥮🥮Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o ιερέας της Ι.Μ. Καστοριάς κ. Νικηφόρος, η Βουλευτής Καστοριάς κα Μαρία Αντωνίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εγνατίας Οδού Α.Ε. κ. Κων/νος Κουτσούκος, η περιφερειακή σύμβουλος κα Όλγα Τράσια, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καστοριάς κ. Γρηγόρης Γρηγοριάδης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καστοριάς κ. Άκης Τσούκας, ο εκπρόσωπος και μέλος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (ΕΚΟΦΝΣ) κ. Κώστας Παπαγιάννης και ο πρόεδρος του συλλόγου των παλαιμάχων κωπηλατών Καστοριάς «Παρασπουρτζούκια» κ. Ανδρέας Βράκας.

    ☑️☑️Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία του ιερέα και την κοπή της πίτας παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου του ΝΟΚ.

    ☑️🏆Ακολούθησε η βράβευση του εκπροσώπου της Εγνατίας Οδού Α.Ε. για την δωρεά κωπηλατικού σκάφους, που καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών και των αθλητριών του σωματείου. Ένα συμβολικό ενθύμιο δόθηκε και στην βουλευτή Καστοριάς κα Μαρία Αντωνίου για τη διαμεσολάβησή της με την ιδιότητα της Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού που ανταποκρίθηκε άμεσα προβαίνοντας στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να πραγματοποιηθεί η δωρεά.

    ☑️🏆Επίσης, τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον Σύλλογο Καστοριαίων Νέας Υόρκης «Ομόνοια» και στον πρόεδρό τους Δήμο Σιώκη για τη δωρεά σκάφους το καλοκαίρι του 2023 όπως και για τη διαχρονική στήριξή τους στις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών του Ν.Ο.Κ.

    ☑️🏆Από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν η βράβευση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του ΝΟΚ κας Ευαγγελίας Αναστασιάδου για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

    ☑️🏆Τέλος, τιμήθηκαν για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο αγώνισμα της κωπηλασίας και στον σύλλογο οι προπονητές κ. Τάσος Λαπίκωφ και κ. Γιάννης Χρήστου, που με τις επιτυχίες τους κατάφεραν να αναδείξουν για ακόμη μια αγωνιστική χρονιά τον ΝΟΚ, συμβάλλοντας άοκνα με το ήθος, την εργατικότητα και το ταλέντο τους να διακριθούν πολλοί Καστοριανοί αθλητές στην κωπηλασία.

    ✌️☘️Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη εύρεση του φλουριού της πίτας! Τυχερός της βραδιάς ήταν ο νεαρός αθλητής του ΝΟΚ Χρήστος Σούλιος.

    🚣‍♀️🚣Ευχαριστούμε θερμά, όλες και όλους όσους παραβρέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης και μας τίμησαν με την παρουσία τους, δικαιώνοντας την προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου και τη δουλειά που γίνεται σε πολλούς τομείς, δίνοντάς μας δύναμη για ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

    ⭐️⭐️Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά με την ευχή για ακόμα περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις για την Καστοριά, από τις αθλήτριές και τους αθλητές μας!!

    Η δική μας Eυαγγελία Αναστασιάδου μέλος της Team Hellas για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024»!!

    Αγιασμός των υδάτων στην Καστοριά με την παραδοσιακή παρουσία του ΝΟΚ

    Αξιωθήκαμε και φέτος να τηρήσουμε το έθιμο του αγιασμού των υδάτων με την ρίψη του Σταυρού. Διαχρονικά σημειολογική και η συμμετοχή του Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς -Nautical club of Kastoria-Rowing .

    Υγεία και φώτιση σε όλους μας !!

    Δυναμική παρουσία και νέες επιτυχίες του ΝΟΚ στο Πανελλήνιο Κλειστής Κωπηλασίας

    Με σημαντικές επιτυχίες επέστρεψε η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς από το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας.

    Οι αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΚ έδωσαν το αγωνιστικό παρόν σε μια πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Πιερικός Αρχέλαος» της Κατερίνης, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 800 αθλητές από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής.

    Η «συνήθης ύποπτη» Ευαγγελία Αναστασιάδου πήρε το χρυσό μετάλλιο για την πρώτη θέση στην κατηγορία 19+ ετών ελ. Βαρών γυναικών 2000m και ο νεαρός Στράτος Δούας το αργυρό μετάλλιο για τη δεύτερη θέση στην κατηγορία 12-14 ετών παίδων open 500m.

    Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να συγχαρεί θερμά όλους τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές για τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τα ελπιδοφόρα μηνύματα που έδωσαν για το μέλλον!